LCHF,  sås,  tillbehör

Svampsåsen

Du behöver

Smör att steka i

Kastanjesvampar ca 8 st stora hackade

1 bananschalotten fint hackad

1 riven vitlöksklyfta

3 dl grädde

1 dl creme fraiche

1 tsk Mrs Cheng soja

1 msk kalvfond

Salt & vitpeppar

Färsk timjanblad

Gör så här

Hetta upp en stekpanna och lägg ner smöret

Tillsätt svamp och lök

Låt det få lite färg

Ner med den rivna vitlösklyftan, rör runt häll ner grädde, creme fraiche, soja, kalvfond och timjan efter smak

Låt såsen puttra tills den blir krämig. Smaka av med salt och vitpeppar.

Hoppas du gillar❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.