Banan-ägg-röra
Hej hej! Hoppas du mår bra. Har du börjat skolan eller är tillbaks på arbetet efter semestern. Vilken härlig sommar. Vi har funnit en ny alldeles magiskt avkopplande plats som vi besökt några gånger nu under sensommaren. Sandhammaren. Jag älskar havet och den mjuka vita sanden, att sitta på en filt vid vattenkanten en ljummen kväll och ett stilla hav. Det är livet och återhämtning för en stressad själ. Lika mycket som jag njuter av stillheten ä l s k a r jag det hårda dramatiska havet,, förtrollande <3
Nu till dagens frukost! Banan-ägg-röra mums så gott. Efter en tids galen stress och dålig sömn, för mycket socker och kolhydrater i form av sötsaker mm ska jag dra ner på det som jag själv kan påverka. Har gjort banan pannkakor förr men kikade in hos Åse för lite tips och hittade detta. Jösses vad gott det såg ut och var ju tvungen att göra samma. Perfekt att starta en söndag med eller alla dagar med 😉 Ha nu en fin dag Kram!
Du behöver
2 ekologiska ägg
1 ekologisk banan
lite salt
Smör eller valfritt fett att steka i
Vispa upp äggen och lite salt med en gaffel. Mosa bananen och blanda med äggen. Hetta upp en stekpanna med fettet. Häll i blandningen och rör tills det blivit en en härlig röra. Servera med grek / turk yoghurt granola, bär liite honung och kardemumma om du gillar.