56 kilos snabba fröfrallor
Hej hej!
Alltså dessa fröfrallor 🙂 Snabba att göra och faaantastiskt goda! Jag hade inga solroskärnor hemma men däremot valnötter som jag först rostade i stekpannan och sedan hackade relativt grovt. Älskar ju valnötsbröd och det blev ju himla gott häri. Massa riven goudaost hade jag i frysen så det tog jag istället för lagrad ost. Mums 🙂 Receptet hittar ni hos bästa Åse och här nedanför↓
Kram kram♥
Detta behöver du till fyra stycken
2 dl riven lagrad ost (t.ex västerbotten)
2 ägg
2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
0,5 dl chiafrön
0,5 dl rostade solroskärnor
0,5 tsk örtsalt
Toppa med svarta och vita sesamfrön
Gör så här
Sätt ugnen på 200 gr.
Blanda ihop ingredienserna och forma fyra bullar.
Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
Platta till något och strö sesamfrön över.
Grädda i 15 minuter.
Räkost, rökt skinka, blandsallad svartpeppar och mini paprika på några. Philadelphia och jordgubbssylt på de andra mums ☺
Ååååhh jag kan äta mig fördärvad på dessa haha! Äääälskar 😉