Kycklingköttbullar i paneng curry
Heeej! Ibland tar jag genvägar i köket, och denna gång köpte jag Icas paneng curry grytbas kokte upp och kycklingköttbullarna som fick småputtra i såsen tills de blev klara.Vill du kan du göra dem som vanliga köttbullar. Vi hade ris till men
ännu godare hade det varit med smör & vitlöksfrästa nudlar med purjolök, sesamolja, salt & svartpeppar♥
Detta behöver du till 3 personer
1 burk 400 ml paneng curry grytbas ( finns i asiatiska hyllan i affären )
500 gr kycklingfärs
1/2 tsk salt & svartpeppar
Gör så här
Blanda färsen med salt, blanda och forma till små bollar. Koka upp grytbasen och lägg i kycklingköttbullarna. Låt dem puttra i ca 7 minuter ( berende på storlek ) Servera med ris eller nudlarna ↑ och toppa med lite chiliflakes och hackad persilja.
Ha en fin dag!