Himmelska mintchoklad tryfflar
Heeej ♥ Gillar verkligen det där operfekta. Att rulla den där kylskåpskalla tryffeln till en något sånär rund liten boll. Suck,, men när den sedan rullat runt i skålen med florsocker så blir den sådär operfekt vacker 🙂
Visst är de fina, och så fantastiskt goda♥
Önskar dig en underbar dag
Kram ♥
himmelska mintchoklad tryfflar
ca 15 st ( beroende på vilken storlek du vill ha)
1 dl vispgrädde
200 gr Marabou mörk chokladkaka
1/2 msk smör
14 st After Eight choklad (mintplattor)
florsocker att rulla chokladen i
gör såhär
Hacka chokladkakan fint gärna i en matberedare. Dela mintplattorna i mindre bitar. Lägg all choklad i en skål. Koka upp vispgrädden och häll den över chokladen. Tillsätt smöret. Rör tills chokladen smält och du fått en slät chokladkräm. Ställ in i kylen och låt den stelna ca 6 timmar eller över natten ( det gjorde jag). Rulla till kulor i valfri storlek och rulla dem sedan i florsocker. Förvara i kylen.
2 Kommentarer
Tony
Underbara bilder😍
kycklingmama
❤️❤️❤️