Våffelfrukost
Ja då var det premiär idag fredagen den 24: e februari. Inte vilken premiär som helst utan för min alldeles egna blogg 😀
Det har funnits i tankarna en tid. Min man har gjort jobbet här, han har lyssnat på mina önskemål, ändrat allt eftersom jag ångrat mig och säkert bitit sig i läppen ett par gånger . Han är en klippa och ställer alltid upp till 100% <3
Nu till första receptet, våfflor är en favorit och här är ett jag ofta gör. Kram Jeanette
Våfflor 8 st
2 st ekologiska ägg
50 gram smält smör
4 dl mjöl
1 dl iskallt bubbelvatten
1 dl vispgrädde
2 dl mjölk
1 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
Gör så här
Sikta ner alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt grädde, mjölk och ägg. Rör samman till en jämn smet. Tillsätt smör och vatten. Hetta upp ett våffeljärn ( smör behövs ej). Häll på ca 1 dl smet och grädda tills de fått en vacker gyllene färg.
Servera med tex vispad grädde & sylt
2 Kommentarer
Malin
Men så roligt Jeanette 🙌🏻
Har väntat på denna bloggen i flera år😀
Du är så grymt duktig både på mat och fotografera👌🏻
Så lycka till vännen.
Kram Malin S ❤
kycklingmama
Men gulliga du<3 blir alldeles varm i hjärtat tack! Hoppas att jag fixar det, tycker ju själv att jag e värdelös men lyssnar på er istället haha;) Stor kram och du ska veta att du att jag är tacksam för att du är min cybervän:D